Hopi-korvakynttilä


Pään ja korvien hoitoa intiaanien perinteisellä menetelmällä.

Käytän hoidossa BIOSUNin valmistamia korvakynttilöitä.

Hopien kielellä ”hopi” tarkoittaa ”rauhan kansaa”. Korvakynttilän alkujuuret ovat samaaniperinteissä. Historia johdattaa meidät Aasian kautta Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan pueblo-heimoista vanhimpien, hopi-intiaanien, luo. Heillä on hallussaan huomattava parannustaito ja korkea henkisyys, ja juuri he ovat välittäneet tämän arvokkaan tiedon aikamme Eurooppaan. Jo vanhoista seinäreliefeistä näemme, että hoitoa on käytetty mm. initiaatiorituaaleissa ja lääkinnällisissä menoissa.

Korvakynttilät valmistetaan käsityönä luonnollisia ainesosia käyttäen ja ainoastaan tutun vanhan alkuperäisreseptin pohjalta. Korkeatasoisen tasalaatuisuuden takaavat arvokkaat hunajauutteet, eteerinen salviaesanssi, 100%:sen puhdas mehiläisvaha, murskatut perinteiset intiaanien lääkekasvit, ennen kaikkia salvia ja pensaskamomilla, A-vitamiini (betakaroteeni) sekä puhtaasti kasvatettu puuvilla. Pienet väri- tai pituuserot ovat vain osa tuotteen luonnonmukaista luonnetta ja antava sille käsintehdyn leiman.

BIOSUN-korvakynttilät luetaan klassisiin poisjohtaviin hoitoihin ja niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi moniin pään alueen vaivoihin. Hoito on miellyttävä ja täysin kivuton. Lämpö, jota hoito lisää, vaikuttaa positiivisesti lymfajärjestelmään ja aineenvaihduntaan.
Hoitoa käytetään mm. kuulon parantamiseen, nenän, kurkun, otsa- ja sivuonteloiden ärsytysten helpottamiseen, vilustumistautien jälkitilat, korvien suhina ja soiminen, paineen tasaus päänsäryssä ja migreenissä, verenkierron, aineenvaihdunnan ja lymfan paikallinen aktivointi, aivopuoliskojen koordinointi, energiakierron stimulointi, tukosten avaaminen ja klassinen poisjohtava hoito, korvahygienia, korvavahan irrottaminen, hermorasituksen, unettomuuden hyperaktiivisuuden ja stressin rauhoittaminen, rituaaliset seremoniat ja meditaatio.
Vaikutuksessa voidaan erottaa fysikaalisesti seuraavat mienkiintoiset vaiheet: korvakynttilän sisällä oleva lievä alipaine (”kaminaefekti”) ja liekin luonnollisen liikkeen synnyttämä värähtely ilmapatsaassa saavat yhdessä aikaan tärykalvon hellävaraisen hieronnan. Tämä säätelee ontelojärjestelmän painetta, minkä hoidettavakin tuntee heti.

Asiakkaat ovat kuvailleet sitä spontaanisti hyvää tekevänä, vapauttavana ja kevyempänä tunteena lähinnä korvan ja pään alueella. Polttamisen aikana miellyttävä lämmöntunne voimistuu. Paikallisesti annosteltu lämpö vilkastuttaa aina ääreisverenkiertoa, voimistaa siten immunologista puolustusjärjestelmää ja vahvistaa kuonaa poistavaa lymfanestekiertoa. Se stimuloi myös energiapisteitä ja refleksivyöhykkeitä.

Hoitotilanne

Kun asiakas saapuu hoitotilaan haastattelen hänet ja tutkin korvat käytäen apuna korvalamppua. Näistä saamieni tietojen valossa lähden hoitamaan asiakasta. Asiakas käy kylkimakuulle ja sytytän korvakynttilän palmaan ja asetan sen hellästi asiakkaan korvaan. Samalla kun korvakynttilä palaa, hieron kevyesti hoidettavan korvan aluetta ja ohimoita ja näin aikaansaadaan vieläkin parempi rentous ja hoidon tehokkuuden moninkertaistuminen. Kun molemmat korvat on käyty läpi, puhdistan hieman korvia ja tutkin korvalampulla korvat uudelleen.

Hoidon jälkeen olo on rento ja raukea ja siitä on lupa nauttia, joten suosittelen ottamaan mahdollisimman rennosti lopun päivän tai ainakin muutaman tunnin hoidon jälkeen.

  

Erja Salow - ajanvaraus: 050 524 5666 - erja.salow@relaksoma.fi - Lähetä palautetta
Yhteystiedot Esittelyni Linkkejä Tuotemyynti Venyttelyohjeet Hoidon jälkeenEtusivu Hoidot Etusivu Hoitohinnasto