Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta


Päässä sijaitsevat meille tärkeät, keskeiset elämän toimintoja ohjaavat elimet, kuten aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeätä tuntoelintä silmät, korvat, nenä ja suu ovat pään alueella. Perinteisessä intialaisessa hoitomuodossa, kuten Ayurvedassa eli elämän tieteessä, suositellaan pään hieromista joka päivä. Pään alueen vernekierto ja muut virtaukset voivat häiriintyä lihasjännityksistä tai –kivuista. Nämä jännitykset vähentävät aivojen hapensaantia ja vitaalienergian virtausta. Päänsärky, migreenit ja vastaavat vaivat, jotka aiheutuvat jännitystiloista ja stressistä ovat nykyisin hyvin yleisiä. Muita oireita voivat olla huonovointisuus, uupumus, heikkouden tunne, hermostuneisuus ja yliaktiivinen ajatustoiminta. Hieronta rentouttaa ja ehkäisee tukkeumia.

Tämä hoito sopii erityisen hyvin stressaantuneille, levottomille ihmisille, unettomuusongelmiin,
purentavikaisille, päänsärkyä, migreeniä poteville, yleisiin kiputiloihin ja tietysti kaikille jotka haluavat rentoutua ja latautua.

Raskaana oleville ei tätä hoitoa suositella (ainakaan ensimmäisen 3 raskauskuukauden aikana).

Hoidossa käytän yrttiöljyjä, joten on tärkeää kertoa jos olet allerginen jollekin tietylle aineelle.

Hoidosta

Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä. Sen jälkeen valmistelen kehon hoitoon asiakkaan istuessa tuolilla, mutta suurimman osan hoidosta asiakas
makaa selällään hierontapöydällä peiton alla. Hoidon aikana hoidettavalla on lupa nauttia ja vain olla. Kiireiseen elämään saa hetken hengähdystauon ja saa keskittyä vain itseensä. Loppupäivä olisi muutenkin hyvä olla ihan rauhassa ja nauttia elämän ihanuudesta.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan!

  

Erja Salow - ajanvaraus: 050 524 5666 - erja.salow@relaksoma.fi - Lähetä palautetta
Yhteystiedot Esittelyni Linkkejä Tuotemyynti Venyttelyohjeet Hoidon jälkeenEtusivu Hoidot Etusivu Hoitohinnasto