Esittelyni


Olen vuonna 1981 Tampereella syntynyt, mutta nykyään Oulaisissa asuva nainen. Koulutukseni hierojan ammattiin sain Pirkanmaan urheiluhierojakoulussa 2002. Runsaan kysynnän innoittamana ryhdyin yksityisyrittäjäksi heti valmistuttuani.

Toimitilat järjestyivät kätevästi liikuntakeskus Atleticon (nykyään Fressi/Syke) yhteydestä, jossa työskentelimme mieheni kanssa vuorotellen 2008 kevääseen asti.

Kesän 2008 aikana muutimme Pohjois-Pohjanmaalle, Oulaisiin ja
aloitimme yrittämisen uudessa paikassa. Samalla rakensimme kotia,
johon muutimme 2009. Toimitila valmistui talon yhteyteen 2010.

Hieronnan lisäksi teen myös kukkaterapiaa. Tähän sisältyi kolme tasokoulutusta (kaksi Suomessa ja kolmas Englannissa) ja lopputehtäviä ennen kuin sain nimikkeen Bach Foundation Registered Practitioner. Sain todistuksen valmistumisestani marraskuussa 2005. Kukkaterapiasta voit lukea lisää kukkaterapia sivulta.

Ayurvedisen pää- ja kasvohieronta koulutuksen sain Frantsilassa, Hämeenkyrössä keväällä 2007. Hopi-korvakynttilä koulutuksen (2007) ja Meridiaanihieronnan koulutuksen (2008) järjesti Panthera Oy Tampereella.

2011-2012 täydensin tietämystäni opiskelemalla Kuopion avoimessa yliopistossa lääketieteen perusteet (25opp). Opiskelu toi uutta tietoa ja myös vanhan kertausta.

Tämän myötä kiinnostus heräsi myös tutkia ihmistä vielä paremmin ja viimein keväällä 2015 pääsin osallistumaan Turun patologian laitoksella palsamoidun ruumiin tutkimiseen yhdessä kollegoiden kanssa. Tämä oli erittäin mielenkiintoista ja kuten luennoitsijamme sanoi "toivottavasti tämä loi varmuutta, mutta myös paljon epävarmuutta". Totisesti tuo tunne kuinka moniuloitteinen ihminen onkaan, loi ainakin minuun suuren palon oppia lisää!

Vuoden 2015 alusta asti olen opiskellut myös kiinalaista lääketiedettä kiinalaisen- ja länsimaisen lääketieteen tohtorin, Zhu Guo-Guang, henkilökohtaisessa opissa. Häneltä saan tietoa kiinalaisen lääketieteen aidoimmista puolista ja hänen opastuksensa avulla teen jo vähäisessä määrin akupunktiota. Moniuloitteisemmat vaivat, joihin minulla ei välttämättä vielä ole kykyä vaikuttaa, ohjaan Zhun klinikalle Ouluun (yhteystiedot linkeissä) ja hän tekee arvion.

Syksyllä 2018 tulin valituksi hierojan erikoisammattitutkintoon kuinkas muutenkaan kuin tuttuun ja turvalliseen Pirkanmaan Urheiluhierojakouluun. Yrittäjän oppisopimuksella opiskelen 2020 kevääseen haastaen itseäni ja kehittämällä ammattitaitoani jotta voin auttaa vieläkin paremmin asiakkaitani. Opiskelu on paljolti omassa hoitolassa tehtyjä hoitoja ja etätehtäviä, mutta myös lähipäiviä Tampereella.

Pidän suuressa arvossa yhteistyöverkostoa ja itse toteutan sitä omalta osaltani mahdollisimmn tehokkaasti. Pyrin hoitamaan asiakkaat parhaan tietämykseni mukaan, mutta jos koen että en itse osaa ongelmia korjata, ohjaan heidät eteenpäin toisen ammattilaisen vastaanotolle.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja minun lisäksi lapset (2005, 2008 ja 2010).
Lapset hoidamme kotona, jonka vuoksi teemme töitä vuorotellen. Välillä sen vuoksi asiakkaiden hoitoajat ovatkin tiukassa, mutta kyllä sitä aina jokin ratkaisu keksitään.

Harrastuksiini kuuluu maantiepyöräily, uinti, hiihto ja lenkkeily. Aiemmin harrastin intohimoisesti thainyrkkeilyä treenaten itse useita kertoja viikossa ja vetäen treenejä muille. Thainyrkkeily kuului elämääni vuodesta 1997 , mutta raskaudet ja muutto Tampereelta lopetti harrastukseni. Parhain saavutus tässä lajissa on SM-hopea vuodelta 2002.

Luonteeltani olen avoin ja lämmin, hyväksyn toiset ihmiset sellaisina kuin he ovat.

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan RelakSoman hoidoista!

 

 
 

Erja Salow - ajanvaraus: 050 524 5666 - erja.salow@relaksoma.fi - Lähetä palautetta
Yhteystiedot Esittelyni Linkkejä Tuotemyynti Venyttelyohjeet Hoidon jälkeenEtusivu Hoidot Etusivu Hoitohinnasto